![]() ![]() |
![]() |
NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA. |
AKTUÁLNÍ VÝSTAVBA V NAŠEM MĚSTĚ
Stav realizace viz níže. Poznámka autora těchto stránek: Zde najdete k již uzavřeným ale hlavně k živým akcím podrobný chronologický seznam událostí vedoucích k jejich realizaci. Zajímavé čtení, vše je pěkně pohromadě. Doklad o tom, že není realizace rozvojových akcí jednoduchá, ale také, že často je v našem městě zdlouhavá a u některých stále nevedoucí ke konečnému cíli. Ještě dodávám: V našem městě je ne tak dávno vydaný "Strategický plán rozvoje NMNM 2021", který těch rozvojových akcí dnes obsahule 38. To je ten správný doklad, o jehož plnění bychom měli být my, občané, pravidelně informováni. V tabulce níže je uveden můj "operativní" výběr, který průběžně aktualizuji podle dění v našem městě. |
Komentář Novoměstského kurýra 21.01.2025:
V listopadu 2024 pořádalo město v restauraci Pyramida prezentaci možností bytové výstavby v našem městě. Nyní zveřejnilo tu prezentaci na webu města. Jednotlivé prezentované studie jsem doplnil do tabulky výše, kde dlouhodobě sleduji významnou výstavbu v našem městě. Pouze u studie družstevní výstabv v lokalitě "Kasárna" byly sděleny podrobnosti - termíny, provedení bytů a příslušenství, ceny. Tato výstavba už je zahájena. U všech ostatních prezentovaných studií žádné podrobnosti sděleny nebyly. Prezentace byla pouze informační, ne diskuzní. V tabulce výše budu vývoj sledovat. V "Aktualitách 2024" v mém Kurýru jsem prezentaci zaznamenal. Účast byla docela vysoká. Můžete se podívat. Jindřich Buchal. |